За нас

Алпен фарма в България

Алпен Фарма Груп стъпва на българския пазар през 2009 г. чрез Алпен Фарма ООД. Фирмата работи успешно в сферата на здравеопазването, националния пазар на едро, аптеки и фармацевтични вериги, а също така и с крайни потребители.

 

Дългогодишният опит на нашите специалисти в областта на регистрацията на лекарствени продукти ни позволява да разширим спектъра си от услуги и да предложим на нашите партньори сътрудничество за регистрация на лекарства, хранителни добавки и козметика на територията на България.

 

 

Популярността на продуктите, които фирмата представя пред лекари, фармацевти и крайни потребители, се базира на комбинация от ефективност, високо качество на лекарствените продукти, компетентност и опит на служителите на компанията.

 

 

Медицинските представители на Алпен Фарма са екип от професионалисти, които активно работят с лекари от различни специалности: педиатри, специалисти по вътрешни болести, алерголози, дерматолози, гинеколози, УНГ специалисти, семейни лекари и др.

 

Сътрудничеството на Алпен Фарма с фармацевтите е основано на професионализъм и продължителна образователна дейност за подобряване на познанията и качеството на консултациите на специалистите в аптеките. Организираните от нас маркетингови дейности и семинари, дават възможност за получаване на подробна информация за продуктите и за проблемите, които те решават.