Партньорство

Ние сме отворени за партньорство

Алпен Фарма е международна компания с представителства по целия свят. Благодарение на нашата гъвкава структрура, ние винаги сме отворени към нови партньори. Това създава условия за дълготрайно и ползотворно сътрудничество. Нашият индивидуален подход позволява да създаваме полезно и за двете страни взаимодействие с всеки наш партньор. 

 

in_uk_1.jpg

 

Нашият стратегически приоритет

 

Знаем, че едни от най-добрите идеи могат да дойдат отвън, и затова сътрудничеството с други компании, организации и изследователски центрове е фундаментална част от нашата бизнес стратегия. Партньорството и разработката на иновативни решения е наш стратегически приоритет.

 

in_uk_2.jpg

 

Предимства за партньорите

 

Партньорството с Алпен Фарма ще ви предостави следните преимущества:

  • Глобално сътрудничество;
  • Създаване и развиване на нови пазари;
  • Научни и клинични изпитания;
  • Иновативни решения.

Работейки заедно с нас, ще получите възможността да се възползвате от експертна помощ от нашите регионални екипи. С нашия персонал ще имате взъможност да представите продуктите си пред новопоявили се пазари в различни държави. Предлагаме ви пълна гама от услуги за подкрепата на вашите идеи и продукти във всеки момент на разработване на вашия бизнес. 

 

in_uk_3.jpg

 

Нашата цел

 

Ние се интересуваме от потенциална възможност за сътрудничество в различни области на фармацевтиката и пара-фармацевтиката. Нашата цел е да слеем възможностите, опита и ресурсите си едни с други, за да можем по-ефективно да удовлетворим нуждите на пациентите.

 

Разберете повече за възможностите ни за бизнес развитие.