Медия център

13-16 май – мотивационно пътуване до Швейцария

28.05.2024

От 13 до 16 май се проведе мотивационно пътуване до Швейцария за най-добрите медицински представители и представители на външни услуги на Alpen Pharma Group.
Според традицията на компанията, след обобщаване на резултатите от годишната сертификация, медицинските представители и ръководителите на полевите служби се награждават с пътуване в знак на благодарност за добрата работа и личния принос за общия успех.
Alpen Pharma е със седалище в швейцарския град Берн. Ето защо програмата за опознаване на страната започна с Берн. Участниците в пътуването посетиха най-красивите места на туристическа Швейцария. Екипът имаше интересни екскурзии до уникалните природни забележителности на Бернските възвишения. Но най-запомнящи се за всички бяха неформалните приятелски разговори с главния изпълнителен директор на компанията, водещите топ мениджъри, обмяната на опит, възможността да се научи повече за хората, с които и за които работи Алпен Фарма.